Este anchetă la şcoala din Ziduri, acolo unde un elev susţine că a fost lovit de mai mulţi colegi până a leşinat. Totul s-a întâmplat într-o pauză, după plecarea învăţătoarei din clasă. Acum, copilul este internat pentru investigații iar părinții au depus plângere la Inspectoratul Școlar.

Incidentul s-a petrecut la şcoala din comuna Ziduri. Mai întâi, victima şi un alt copil s-ar fi îmbrâncit chiar în faţa învăţătoarei. Aceasta a calmat spiritele pe moment, considerând că totul a fost doar o joacă. Scandalul s-a reaprins după ieşirea dascălului din clasă, băiatul fiind lovit de mai mulţi colegi cu cărţile şi ghiozdanele în cap până a leşinat. 

Copilul le-a povestit părinţilor prin ce a trecut iar aceştia l-au dus la spital. 

„El şi cu alt coleg s-au certat, s-au îmbrâncit, adversarul lui a plecat acasă imediat iar ceilalţi colegi au sărit cu cărţile şi ghiozdanele în capul lui. El a zis că a leşinat, că nu mai cunoştea pe nimeni iar când s-a trezit a intrat sub catedră, speriat, pentru că nu cunoştea pe nimeni. Mi-a povestit totul, acasă, după ce şi-a revenit, dar mi-au confirmat şi alte mămici”, spune mama băiatului agresat. 

Copilul a fost internat şi supus peste noapte mai multor investigaţii la secţia de pediatrie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *