Este anchetă la şcoala din Ziduri, acolo unde un elev susţine că a fost lovit de mai mulţi colegi până a leşinat. Totul s-a întâmplat într-o pauză, după plecarea învăţătoarei din clasă. Acum, copilul este internat pentru investigații iar părinții au depus plângere la Inspectoratul Școlar.

Incidentul s-a petrecut la şcoala din comuna Ziduri. Mai întâi, victima şi un alt copil s-ar fi îmbrâncit chiar în faţa învăţătoarei. Aceasta a calmat spiritele pe moment, considerând că totul a fost doar o joacă. Scandalul s-a reaprins după ieşirea dascălului din clasă, băiatul fiind lovit de mai mulţi colegi cu cărţile şi ghiozdanele în cap până a leşinat. 

Copilul le-a povestit părinţilor prin ce a trecut iar aceştia l-au dus la spital. 

„El şi cu alt coleg s-au certat, s-au îmbrâncit, adversarul lui a plecat acasă imediat iar ceilalţi colegi au sărit cu cărţile şi ghiozdanele în capul lui. El a zis că a leşinat, că nu mai cunoştea pe nimeni iar când s-a trezit a intrat sub catedră, speriat, pentru că nu cunoştea pe nimeni. Mi-a povestit totul, acasă, după ce şi-a revenit, dar mi-au confirmat şi alte mămici”, spune mama băiatului agresat. 

Copilul a fost internat şi supus peste noapte mai multor investigaţii la secţia de pediatrie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *