În contextul alegerilor locale din acest an, candidatul PSD pentru Primăria Cătina, Cătălin Cojocaru, s-a evidențiat prin viziunea și determinarea sa de a contribui la dezvoltarea comunei. Cătălin Cojocaru, un tânăr ambițios și dedicat, și-a împărtășit planurile și valorile în cadrul unui interviu recent.

Cine este Cătălin Cojocaru?

„Cătălin Cojocaru este un om simplu și muncitor din comuna Cătina, un om care iubește locurile și oamenii de aici, unul care își dorește mult mai mult pentru localitatea aceasta binecuvântată de Dumnezeu,” spune candidatul. Născut și crescut în Cătina, Cojocaru și-a amintit cu drag de copilăria petrecută în comuna sa natală, exprimându-și dorința de a nu părăsi niciodată aceste plaiuri dragi.

Motivația candidaturii

Cojocaru a decis să candideze din dorința de a îmbunătăți viața locuitorilor din Cătina și de a răspunde la problemele cu care se confruntă comunitatea. „Am decis să candidez pentru funcția de primar din dorința de a contribui la dezvoltarea comunei noastre și de a oferi o viață mai bună locuitorilor,” a explicat el. Principalele probleme identificate de Cătălin Cojocaru includ infrastructura deficitară, lipsa apei potabile și accesul limitat la servicii publice.

Planuri și priorități

Candidatul PSD are deja o strategie bine definită pentru a aborda aceste probleme. „Primele proiecte ale echipei mele vor include reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și a rețelelor de apă,” a afirmat Cojocaru. El a subliniat importanța atragerii de fonduri europene și guvernamentale pentru dezvoltarea localității, subliniind că numai astfel se poate realiza o dezvoltare sustenabilă.

Colaborarea cu PSD

Cătălin Cojocaru vede colaborarea cu echipa PSD ca fiind esențială pentru succesul proiectelor sale. „Colaborarea cu echipa PSD este esențială pentru succesul nostru, deoarece ne oferă sprijinul necesar pentru a accesa fonduri și pentru a implementa proiecte majore,” a declarat el. Cojocaru subliniază importanța muncii în echipă și a dialogului constant cu locuitorii comunei pentru a asigura reprezentarea tuturor vocilor în procesul decizional.

Transparență și comunicare

Pentru a depăși problemele de comunicare ale autorităților actuale, Cojocaru promite transparență și accesibilitate. „Ușa Primăriei Cătina va fi deschisă pentru absolut toți locuitorii comunei,” a afirmat el, adăugând că va organiza întâlniri regulate cu locuitorii și va crea consilii de cetățeni pentru a asigura un dialog deschis și constant.

Valori și principii

Cătălin Cojocaru este ghidat de valori și principii solide, cultivate încă din copilărie. „Cinstea e mai de preț decât orice bun material, iar toți oamenii ar trebui să trăiască în pace și bună înțelegere,” a spus el. Cojocaru promite să păstreze aceste valori în activitatea sa de primar, indiferent de rezultatul alegerilor.

„Cătina merită o administrație mai bună, iar noi și echipa PSD suntem soluția!” a concluzionat el, îndemnând locuitorii să îi acorde încrederea lor la alegerile din 9 iunie.

Cod atribuit de AEP: 21240002

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *