În urmă cu câteva ore, în spațiul public a apărut o fotografie cu principalul candidat pentru Senat al PNL Buzău – Vlad Pufu și președintele PSD – Marcel Ciolacu.

Vlad Pufu, susține că fotografia este realizată cu mult timp în urmă, iar discuțiile între un director de grup media și un lider național important de partid, sunt firești.

,,Este o fotografie realizată cu mult timp în urma într-un restaurant , deci un loc public! Încă nu e iarnă la Buzău, după cate știu și dacă analizați bine veți observa că nici personajele nu mai seamănă! Nu e nimic surprinzător! Am mai spus-o! Am avut întâlniri cu lideri de partide, că și aceasta. La momentul realizării fotografiei, în acel spatiu se aflau numeroase persoane, buzoieni pe care nu cred că i-a lezat întâlnirea noastră! Discuții ca aceasta, între un director de grup media și un lider național important de partid, sunt firești. Subiecte aflate pe agenda publică , puncte de vedere pe diverse teme de interes local și național! Altfel de înterpretări nu își au rostul!” – ne-a transmis Vlad Pufu.

Articol inițial:

Candidatul PNL Buzău, pentru funcția de senator în Senatul României, a fost surprins la un restaurant de lux din municipiul Buzău, alături de președintele PSD – Marcel Ciolacu. Vlad Pufu deține un post TV și un trust media local.

Lista PNL Buzău pentru Senat este deschisă de Vlad Pufu, antreprenor media și președintele interimar al Organizației Municipale PNL.

Cu toate acestea, Vlad Pufu, a fost surprins alături de Marcel Ciolacu, la Restaurantul Green Garden. Un martor a imortalizat întâlnirea celor doi și ne-a transmis fotografiile pe adresa redacției noastre.

Restaurantul este deținut de unul dintre finii lui Boșcodeală.

Paul Negoiță, preotul și patronul IRIS PHARMA, a ținut să îi facă „botezul” lui Pufu în politică.

Primul atac, „botezul”, i-a fost servit de un vechi „amic”, preotul Paul Negoiță. Atacat, în trecut, nu tocmai cușer la trustul de presă pe care îl patronează (Pufu deține Șansa și Focus), Negoiță a găsit acum momentul potrivit să-i întoarcă „favoarea” lui Pufu.

„Faptul că PNL -ul a încercat să livreze imaginea unui antreprenor model, care merită votat, e o jignire. Antreprenorii de succes au un profil diferit. Își plătesc angajații corect, își plătesc dările la stat. Pufu, nu! Și pot da detalii, dacă e cazul!

Practic, la o analiză simplă a antreprenorului Pufu, se poate vedea că tot ce are are de la stat. Nimic din managementul din presă. Nimic din calitatea conținutului. Totul de la stat! Chiar și ceea ce a primit de la politicieni în campanie, e tot de la noi! Și îmi amintesc, brusc, de un politician liberal care, în 2016, îmi spunea că Pufu i-a cerut o sumă colosală, așa, pe persoană fizică, pentru cuvenita liniște de campanie. Suma mi s-a părut colosală, repet, dar….

Deși am enumerat câteva argumente suficiente, zic eu, pentru a înțelege de ce nu voi vota așa candidat, nu voiam să lucrez la managementul timpului, să-i aloc zece minute.

Sunt în Buzău oameni minunați, care chiar merită timpul.

I-am luat, inițial, prezența în PNL ca pe o pată roșie pe albastru. Am tratat cu umor situația comică…. mai ales că în drum spre serviciu îl tot văd pe un afiș, stând cu mâinile în sân și privind cu trufia unui pașă la trecători, ceea ce, recunosc, mă amuză.

Scriu pentru că nu mi-a plăcut afacerea Vânătoru. Nu mi-a plăcut cum cercetătorul și preotul Vânătoru, a fost tras în cursă, de un om care, pe seama lui, nu ia nici măcar o căciulă de voturi. O cursă vicleană, i-a întins Pufu! Vicleană și inutilă! Nimeni, niciodată, nu-l va asocia pe Vânătoru cu cei care i-au omorât proiectul. Da, din păcate, așa a procedat PNL – ul și, oricât de anti-psd aș fi, acesta este adevărul.

Așa că șmecheria lui Pufu să ia voturi de unde nu a semănat, nu ține! Pufu nu poate lua voturi nici pe seama lui Vânătoru și nici măcar pe seama lui.

De ce nu ia voturi? De ce ar lua!! Ce a făcut pentru societate să merite onoarea să reprezinte un electorat cu pretenții. Spun electorat cu pretenții, deoarece în dreapta nu există poporul votant, ci omul care cerne, iar la Pufu nu ai ce să găsești. Nu te poți lipi de nimic ajutător din cariera lui.

O știe și stimabilul. Altfel nu se agăța de Vânătoru, de notorietatea unui om cu care nu nu are nici în clin, nici în mânecă.

De ce așa mare prăpastia între cei doi? Pentru că, în timp ce era distrusă Stațiunea de Cercetare de Boșcodeală și ai lui, Pufu și ziarele proprii cântau osanale PSD, pentru că atunci când eu și alții am fost – după priceperea și putința noastră -, să-l susținem pe preotul Vânătoru, Pufu tăcea, pentru că Buzăul este atât de jos și subdezvoltat, fiindcă, ziarul, televiziunea, radioul și politica editorială a lui Pufu au manipulat populației în folosul celor care au condus Buzăul la ruină. Și Pufu a dărâmat aici! Și el a alungat tineri! Și el ne-a dus pe primele locuri la șomaj și la sărăcie!

Sigur, astăzi buzoienii se pot informa din alte surse, iar instrumentele de manipulare ale lui Pufu au devenit tot mai mărunte, dar în trecut spuneai PSD spuneai Șansa – Focus. Contractele cu toate instituțiile publice sunt dovada și ar fi bine să le publicați, ca fapte mărețe ale operei dumneavoastră, stimate candidat liberal!

Caragialian domnule Pufu! Tocmai dumneavoastră, care de atâta amar de vreme, pentru banii, ați susținut PSD-ul, să mergeți acum prin piață să le spuneți că ați greșit, că la PNL își găsesc izbăvirea, dacă vă votează senator?! Poate că amicii de mese și negocieri de la PSD v-au dat îngăduința să candidați la PNL, și, fie vorba între noi, chiar au glumit frumos…dar dumneavoastră…

Mult umor mai are viața!

În fine, nici membrii PNL nu vor vota Pufu! Nimeni nu a înghițit ușor aterizarea peste noapte lui Vlad Pufu. În locul respectului pentru democrația internă și a respectului pentru cei care țin lumina aprinsă la PNL Buzău, s-au trezit cu Pufu. Cred că și pentru ei e greu de înțeles de unde vine această tendință sinucigașă, plăcere să se aleagă praful de PNL Buzău”.


Pufu deține postul Medika TV și este fondatorul Şansa Buzoiană, Focus FM şi Focus TV. A lucrat la Evenimentul zilei, ca şef al departamentului anchete economice, în perioada 1992-1994, este membru fondator la cotidianul Ziua şi a condus departamentul economic al Tele 7 abc. Pufu a absolvit ASE-ul, în 1997 şi Facultatea de Relaţii Internaţionale a SNSPA, în 2004.

Cu privire la afacerile din presă, acesta a menționat:

Rămân doar acționar, iar de restul se vor ocupa managerii. Nu cred că intrarea în politică va afecta politica editorială. Medika TV este un post cu tematică medicală”, a punctat el. 

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Candidatul PNL – Vlad Pufu, surprins alături de liderul PSD – Marcel Ciolacu”
  1. Pufu a fost dintotdeauna, de cand s-a lansat pe piata media, un apropiat la PSD, impreuna cu Ion Cristoiu. Ciolacu personal, Ion Vasile, au pompat bani grei in ziarul Sansa, pentru promovarea lor si a partidului si denigrarea pesedistilor si adversarilor incomozi. Vald Pufu este un iepuras al psd, incapabil de a face opozitie la social-democrati .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *