Atunci cand doriti sa achizitionati un imobil sau un teren, cand doriti sa construiti o cladire sau sa modificati o cladire construita, aveti nevoie de servicii de inalta calitate in domeniu. Acestea trebuie incredintate profesionistilor care activeaza in domeniul cadastrului, topografiei si intabularii.

Asadar, daca aveti nevoie de servicii de masuratori ale terenului sau imobilului dumneavoastra, sau daca doriti sa intabulati un imobil sau un teren, este recomandat sa apelati la o companie specializata in cadastru, topografie si intabulare. O firma specializata are experti care va ofera experienta si expertiza necesara pentru ca nevoile dumneavoastra sa fie satisfacute de servicii de inalta calitate.

Lucrarile de cadastru se refera la totalitatea masuratorilor imobilelor sau terenurilor si suprafetelor lor, precum si la destinatia intentionata pentru acestea. Informatiile cadastrale sunt foarte importante pentru proprietari, dar si pentru sistemul informational al zonei, vizand planificarea teritoriala atat la nivel local, cat si la nivel regional sau national.

Intabularea este o carte de identitate a imobilului, astfel aceasta este conditia necesar a fi indeplinita pentru ca orice teren sau imobil sa poate face obiectul unei tranzactii imobiliare sau al unei operatiuni referitoare la dreptul de proprietate asupra sa.

Daca conditia intabularii nu este indeplinita, sunt necesare serviciile unui expert care sa faca masuratorile exacte legate de amplasarea imobilului in teritoriu si suprafata sa. Lucrarile cadastrale se executa cu ajutorul unor tehnologii si echipamente profesionale, de catre experti topografi cu experienta si studii in domeniu.

Topometristii va pot oferi servicii de cadastrare si intabulare pentru imobilele si terenurile dumneavoastra, ridicari topografice sau dezmembrari si alipiri ale terenurilor, trasarea limitelor de proprietate, relevee si apartamentari ale constructiilor sau elaborarea de planuri topografice in vederea obtinerii autorizatiei de constructii sau pentru inscrierea in Cartea Funciara.

O firma specializata in servicii de cadastru, topografie si intabulare angajeaza persoane pregatite, cu experienta in domeniu, si ofera o gama completa de servicii care acopera nevoile dumneavoastra in domeniu.

Puteti astfel obtine asistenta si servicii profesionale pentru elaborarea documentatiei de intabulare a imobilelor, servicii de intabulare terenuri din extravilan sau servicii de masuratori cadastrale, servicii executate cu echipamente de ultima generatie, care asigura inalta calitate, eficienta si rapiditatea lucrarilor.

Atunci cand veti nevoie de astfel de servicii, puteti accesa portalul www.firmecadastru.net, unde puteti depune o cerere de oferta de pret pentru lucrarea sau lucrarile Dvs, si veti primi mai multe oferte de la firme locale interesate de proiectul Dvs. Ramane la latitudinea Dvs sa alegeti oferta pe care o considerati cea mai avantajoasa.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *