Miercuri, 8 mai, între orele 14:00 și 21:00, în plină campanie electorală și fără nici un motiv real, Partidul Social Democrat invită buzoienii la evenimentul „SĂRBĂTOREȘTE ROMÂNEȘTE – ÎMPREUNĂ ÎN PARCUL CRÂNG”.

Conform organizatorilor, evenimentul este prilejuit de lansarea candidaților PSD la Consiliul Județean și Consiliul Local, o ocazie perfectă pentru ca aceștia să discute cu buzoienii despre planurile de viitor, proiectele aflate în dezvoltare și propuse pentru implementare în municipiu și județ. Probabil că nu le vor detalia oamenilor și din ce bani se fac aceste „pomeni” sau ce s-a întamplat cu România din ’89 până acum, în contextul în care știți foarte bine ce partide s-au aflat la guvernare.

În caz că ați uitat, voi lăsa un videoclip, nu foarte vechi, să vă reamintiți cum „PETREC ROMÂNEȘTE” social democrații, ce înseamnă alegătorii pentru ei și cum sunt chermezele reale, organizate de cei care ne conduc. Acesta nu este un caz singular și bineînțeles că nu totul apare în mediul online.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *