CAMPANIE DONARE DE SÂNGE „FOTBALUL DONEAZĂ VIAȚĂ”

Președintele AJF Buzău, dl. Adrian Robert Petre, a inițiat o amplă campanie de donare de sânge, FOTBALUL DONEAZĂ VIAȚĂ. Campania se va derula în zilele de 10, 11, 12 decembrie 2019, orele 10:00, la Centrul de Transfuzii Buzău, unde sunt asteptați aproximativ 300 de donatori, o mobilizare impresionantă și demnă de toată aprecierea a oamenilor fotbalului buzoian, dar și a iubitorilor acestui sport. Acest eveniment se va bucura de prezența și sprijinul dlui Mihai Stoichiță, directul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal.

În egală măsură trebuie apreciat și sprijinul oferit de Centrul de Transfuzii Buzău, dna Director Adriana Crăciun asigurându-ne de buna desfășurare a procesului de donare.

Evenimentul veniment își propune, în primul rând, să reducă deficitul de sânge din spitale. Din cauza deficitului de sânge foarte mulți pacienți rămân internați, fără a putea primi tratamentul de care au nevoie. Totodată, numeroase intervenții chirurgicale sunt amânate, prelungindu-se astfel starea de rău a pacienților.

De asemenea, această campanie are și un scop de informare publică, de conștientizare a importanței donării de sânge. Mizând pe puterea exemplului, sperăm la o creștere simțitoare a numărului donatorilor de sânge.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *