În data de 17 decembrie 2020, aproximativ 80 de militari din Garnizoana Buzău, au fost prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a face un gest nobil, nefiind la prima „ispravă” de acest gen.

Acești oameni minunați, au răspuns „prezent!” la apelurile cadrelor medicale, care se luptă cu toate forțele pentru a strânge cât mai mulți donatori, în contextul în care oamenii nu prea se înghesuie să salveze vieți, probabil speriați și de pandemia provocată de Covid – 19.

Campania de donare de sânge, desfășurată pe bază de voluntariat, a fost organizată de colonel medic Cazacu, ajutat de caporalul Chiricioiu Cosmin, asistent medical generalist.

Bonurile de masă primite de militarii de la Batalionul 52 Operații Speciale ”Băneasa-Otopeni”, au fost strânse și se vor cumpăra alimente, care ulterior vor ajunge la o familie nevoiașă. Acest gest va face mai multe persoane, care au cu adevărat nevoie, să treacă mai ușor peste iarnă și să se aibe masa plină de sărbatorile care vor veni în scurt timp.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Campanie de donare de sânge a militarilor buzoieni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *