Un buzoian a fost jucat în picioare de polițistul Dan Șendru de la Secția de Poliție Beceni. Bătatul ar fi fost bătut pe motiv că nu a dorit să se legitimeze în fața oamenilor legii.

Bărbatul a fost implicat într-un scandal în localitatea Vintilă Vodă, fără să existe vreo altercație, fiind chemată și poliția de la Secția 2 Beceni.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și încătușat pe motiv că acesta nu a dorit să se legitimeze și să prezinte actul de identiate.

Potrivit bărbatului, polițistul Dan Sandru și-a trimis colegul într-o altă cameră, iar apoi a urmat măcelul, a fost bătut cu pumnii și picioarele, ba chiar și înjurat. Când polițistul și-a dat seama că va comite o greșeală care îl va costa întreaga carieră de polițist, acesta și-a închis camera bodycam și a continuat injurăturile asupra bărbatului.

Bărbatul agresat l-a atenționat pe polițist că va plăti pentru faptele sale și că îi va face plângere, însă polițistul a spus: „Mă doare în pul* de reclamația voastră!”

Rămân de văzut câtă durere va avea și atunci când șeful său, Virgil Laurențiu Pantazi, va asculta înregistrare audio și va trebui să îl cerceteze disciplinar pentru faptele sale.

Totuși, polițistul nu este la primul scandal public, acesta fiind în centrul atenției și după ce Activistul Buzoian a fost bătut de găinarii din Cernătești chiar de față cu acest polițist.

Fotografie de copertă: ILUSTRAȚIE

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “Buzoian maltratat în secția de poliție Beceni! INREGISTRARE EXCLUSIVĂ”
  1. Dacă se aprobă legea cu dezinformarea, știri de genul ăsta vor închide după gratii jurnaliștii „profesioniști” ca dumneavoastră 😂🤣
    O zi frumoasă în libertate vă doresc!

  2. Foarte bine i-a facut!
    Trebuia sa îl rupă în bătaie, ca prea au tupeu unii.
    Pana nu va rupe dinții cu vreo sticlă, nu va lăsați cu pupatul in cur pe toți boschetarii, dar atunci sa nu chemați politia, ca ăștia fac abuzuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *