Ploaia puternică din această seară a făcut ravagii. Mai multe străzi din municipiul Buzău au fost inundate, iar pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe locuri, după ce unele locuințe și instituții publice s-au inundat.

În urma averselor abundente, anunțate prin codul portocaliu emis de ANM, pompierii buzoieni intervin pentru evacuarea apei de la: Subsolul Instituției Prefectului Județul Buzău, Sediul ANAF Buzău; O locuință particulară din municipiul Buzău, strada Orizont.

,,Avem câteva zone în care circulația se desfășoară cu dificultate, in cartier aici, pe câteva străzi: Calea Industriei, pe șoseaua Brăilei, în Dorobanți avem un subsol inundat la o casă și o locuință din cartierul Orizont. Două instituții publice au fost inundate: Instituția Prefectului și ANAF, sunt inundate la subsol, se intervine”, a declarat Daniel Țiclea.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Buzăul sub ape. Ploaia torențială de luni a inundat străzi, curți, subsoluri și două instituții publice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *