Ploaia puternică din această seară a făcut ravagii. Mai multe străzi din municipiul Buzău au fost inundate, iar pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe locuri, după ce unele locuințe și instituții publice s-au inundat.

În urma averselor abundente, anunțate prin codul portocaliu emis de ANM, pompierii buzoieni intervin pentru evacuarea apei de la: Subsolul Instituției Prefectului Județul Buzău, Sediul ANAF Buzău; O locuință particulară din municipiul Buzău, strada Orizont.

,,Avem câteva zone în care circulația se desfășoară cu dificultate, in cartier aici, pe câteva străzi: Calea Industriei, pe șoseaua Brăilei, în Dorobanți avem un subsol inundat la o casă și o locuință din cartierul Orizont. Două instituții publice au fost inundate: Instituția Prefectului și ANAF, sunt inundate la subsol, se intervine”, a declarat Daniel Țiclea.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Buzăul sub ape. Ploaia torențială de luni a inundat străzi, curți, subsoluri și două instituții publice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *