Desfășurare de forțe ale polițiștilor buzoieni, după un conflict spontan iscat între două familii de romi care au dat nas în nas. Bătaia s-a lăsat cu persoane internate, dar și cu un show de zile mari chiar în fața gării Buzău.

Protagoniștii bătăii sunt nouă tineri de etnie romă, cinci din Buzău și patru din Smeeni. Totul a început după ce grupările au dat în nas în fața gării Buzău, în condițiile în care ambele tabere urmau să meargă până în Franța cu același autocar, informează buzaualert.ro .

Citește mai mult pe buzaualert.ro .

Din autocar, bătaie s-a mutat direct în stradă. Scandalagiii s-au alergat în plină intersecție și doar intervenția de urgență a poliției a calmat spiritele.

Bătaia s-a lăsat cu urmări serioase pentru tinerii din Smeeni. Toți patru au fost duși la spital, iar în cazul a trei dintre ei s-a luat măsura internării, din cauza leziunilor suferite.

Între cele două familii de ednie romă, există o neînțelegere mai veche pe fondul unui maritiș pe care familia miresii nu l-ar fi cosimțit.

Sursă: buzaualert.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *