Bulviță: Primaru’, mondialul. Petrecere mare la BECENI în vreme de PANDEMIE

UPDATE: Vom reveni în câteva ore cu ultimele informații privind rezultatul testării de COVID 19.

UPDATE: Potrivit unor surse apropiate PNL, la petrecere au participat in jur de 50-60 de persoane și mai multe persoane ce au tranzitat locația.

UPDATE: Până la această oră, în ultimele zile, DSP Buzău nu a anunțat cazuri noi de infectare cu virusul gripal – COVID 19.

Chef de zile mari în comuna Beceni, din județul Buzău. Noul primar al comunei a organizat un chef electoral, acolo unde au participat aproximativ 250 de persoane.

Pe ritmuri lăutărești, cadrele didactice din Liceul Beceni, alături preotul din comună și susținătorii PNL, au petrecut victoria spectaculoasă de la Beceni.

,,Primaru’ să trăiască!, PNL-ul să trăiacă!”

Vezi VIDEO mai jos:

Nici bine n-au ajuns la cârma primăriei, că deja au instaurat clienteala politică

Potrivit surselor noastre, reprezentanții comunali PNL, nici bine n-au ajuns la cârma primăriei, că au dat drumul la robinetul banilor publici, pentru un chef electoral.

Potrivit participanților, la pretrecerea intercomunală au participat și membrii de la „centru”, unii de la București, alții de la filiala județeană PNL Buzău.

După ce s-au dezinfectat cu alcool, mai mulți „oțetari” prezenți la chef, s-au covidat și au dat mai departe virusul, ca nimeni să nu plece cu mâna goală

Numai că, la Beceni, e cam groasă, comuna riscă să intre în carantină datorită chefului la care au participat aproximativ 250 de persoane. Mai multe persoane au fost confirmate, respectiv preotul din comună, două cadre didactice și un consilier local, ne mai informează sursa citată.

Astfel, spada guvernului PNL, protejează organizatorii chefului de la Beceni, de organele statului. În urma petrecerii, nu a fost deschisă nicio anchetă polițienească, ci doar epidemiologică.

Acest articol reprezintă o opinie!

SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *