Vă prezentăm grupul păgubiților RCA, un grup ce activează pe Facebook de ani buni, unde domnul administrator L.Petre ,,oferă’’ românilor de pretutindeni informații actualizate din lumea pieței RCA, conform peoplenews.ro.

Printr-o baza puternica de susținători, făcută probabil prin prisma ajutorului acordat în diverse situații, domnul ,,consilier’’ acorda informații celor care au nevoie dar nu oricum, ci prin postări în care vă invita pe messenger, din multe relatări mai precis la negocieri. Am surprins câteva postări ale acestui domn care face abuz de propriile cunoștințe, presupunând și că aceste ,,spăgi’’ cum s-ar spune nu sunt declarate.

Mai mult decât atât, domnul Petre reacționează destul de rar la postările oamenilor din acest grup, fiind ocupat probabil cu cei mai ,,înstăriți’’. Cu o experiență lunga în acest domeniu, probabil a căpătat un portofoliu atractiv de clienți în vânzarea asigurărilor, însă acest aspect care ar trebui să fie un sprijin reciproc (Comision-Îndrumare) a ajuns doar o coala imprimată, termenul de îndrumare a devenit ulterior ,,un ban în plus’’.

Vorba românească ,,nu fura, nu da în cap’’ se pare că este perceputa corect de acest domn, însă abuzul de propriile cunoștințe la noi în țară este în plină dezvoltare. La școală nu se oferă nici în ziua de azi lecții de consultanță financiară și va trece mult timp până când astfel de ,,domni’’ nu vor mai profita de naivitatea omului de rând, mai ales de un om ce pățește un necaz.

Cam asta e brokerul modern, un ‘’bogat’’ din necazul ,,săracului’’. Recomandam că indiferent cate cunoștințe ai avea, cate ore muncite și nopți nedormite ai petrecute în dezvoltarea propriei afaceri, folosește cunoștințele în dezvoltarea acesteia, nu te rezuma doar la partea financiară, fiindcă și păgubitul (în acest caz) este om.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *