În urma articolului ,,500 DE MII DE EURO s-au dus pe apa sâmbetei! Fântânile arteziene au eșuat”, viceprimarul Buzăului – Ionuț Sorin Apostu, a decis să rupă tăcerea și să dea în vileag costurile fântânilor arteziene.

,,Valoarea exacta din contract a fost de 2.128.167,44 lei , cu TVA pentru toate cele 5 fântâni arteziene. Fix 420.000 de euro.”– a scris pe facebook, Ionuț Apostu.

Viceprimarul, a ținut să critice buzoienii, deoarece aceștia (după cum suține el) nu știu să se bucure de nimic, iar peste tot se văd numai lucrurile rele.

,,Nu știți să vă mai bucurați de nimic. Peste tot vedeți nunai lucruri rele. Fântânile vor funcționa normal spre disperarea haterilor!”– a mai scris Apostu, pe facebook.

De menționat că s-a aprins scânteia în mediul online, oamenii sunt revoltați după ce au aflat că fântânile arteziene valorează aproape 500 de mii de euro, așa cum a relatat scribul ”de casă” al primarului Toma.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *