Pariorii de succes nu joacă niciodată la întâmplare. Ei calculează șansele de câștig pentru fiecare selecție în parte, apoi decid ce pronosticuri merită să fie puse pe biletul zilei. Mulți folosesc și un calculator probabilități, pentru a avea rezultate cât mai precise.

Un plan de joc făcut bine gândit ține cont de câteva lucruri pe care trebuie să le știe orice parior. Iată 5 dintre considerentele bază:

Online este mai avantajos

Pariurile online sunt mai avantajoase din mai multe puncte de vedere. Cel mai evident atu este neplata taxei de 5% din miza biletului. Pe termen lung, această taxă este ca o „piatră de moară” pentru jucători. Apoi, după ce sunt găsite selecțiile câștigătoare, pariorii pot compara foarte repede cotele de pe toate site-urile, astfel încât să plaseze biletul la agenția care stă cel mai bine din acest punct de vedere. Având în vedere că toate cotele se înmulțesc pentru cota finală, orice diferență individuală e importantă (de exemplu, victoria unei echipe poate să aibă cota 1.70 pe o platformă și 1.60 pe alt site de pariuri. Pentru trei meciuri, cota finală este 4.91 în primul caz și 4.09 în al doilea caz).

Ofertele promoționale suplimentează distracția

Un alt avantaj prezentat de pariurile online este existența ofertelor promoționale. Clienții noi primesc pariuri gratuite sau fonduri suplimentare atunci când își deschid cont sau periodic, în cadrul diverselor campanii. Unele oferte sunt „cash”, însemnând că banii câștigați pot fi retrași imediat. Altele presupun îndeplinirea unor cerințe de rulaj, care pot fi mai simple sau mai complicate. De pildă, este mai la îndemână să fie rulate fonduri prin pariuri individuale, pe cotă minimă de 1.60, decât exclusiv prin bilete cu minim 5 selecții, având cota minimă 1.40 fiecare.

Pariurile cu mai puține selecții sunt mai eficiente

Fiecare agenție de pariuri are o anumită marjă de profit, numită și „avantajul casei”. Acest avantaj poate fi calculat cu destulă precizie în cazul pariurilor cu o singură selecție. O dată cu fiecare pronostic adăugat pe bilet, avantajul casei crește exponențial. De aceea, este în favoarea pariorului ca biletul zilei să conțină cât mai puține meciuri. Este adevărat că nici cota finală nu va fi foarte mare, însă sunt de preferat câștiguri mai mici, dar mai dese, în detrimentul unora mai mari, dar foarte rare, care să însemne minus pe termen lung.

Există funcții care pot securiza câștigul

Biletul zilei poate fi „înverzit” și cu ajutorul funcțiilor disponibile pe platformele caselor de pariuri online. De exemplu, se poate apela la o funcție prin care selecția este declarată câștigătoare în cazul în care echipa pe care s-a mizat ia un avans de două goluri pe tabela de marcaj. De asemenea, dacă au ieșit toate pronosticurile până la ultimul, pariul poate fi închis cu Cash Out. Multe agenții acordă și suplimentări de câștig pentru biletele care au mai multe selecții. Se poate ajunge până la 200%, dar nu e bine să se abuzeze de această funcție, întrucât valoarea maximă a suplimentării este valabilă pentru un număr foarte mare de selecții.

Un jurnal de pariuri este foarte util

Mulți dintre jucători subestimează importanța unui jurnal de pariuri. Acest instrument este, însă, foarte util pentru dobândirea unui stil de joc organizat. În filele unui asemenea jurnal nu sunt trecute doar detalii despre biletele jucate, ci și observațiile pe baza cărora este îmbunătățit planul de joc, prin focusarea pe competițiile care au adus cele mai bune rezultate și prin renunțarea la ligile „greu de citit”.

Am enumerat lucrurile elementare pe care să le cunoască orice parior. În funcție de cât de priceput este, fiecare își construiește pe baza lor o strategie de joc care are ca fundament principiul că pariurile sportive reprezintă în primul rând o activitate de divertisment.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *