Activități de cunoaștere a istoriei orașului au avut loc și în această săptămână la Biblioteca „Corneliu Coposu” din Râmnicu Sărat. În această săptămână, biblioteca a fost gazda a trei proiecte importante.

Săptămâna a debutat cu proiectul „Râmnicu Sărat: Un colț de țară românească”, care s-a desfășurat în mediul online. Acesta a constat în realizarea unor recenzii. Cărțile alese de tineri au avut ca temă principală istoria orașului. Iar, prin simpla citire a recenziei, oamenii din mediul online pot ști dacă acea carte este sau nu potrivită pentru ei.

Nelipsit de pe lista de activități a fost și proiectul ”O pagină pe zi„. În cadrul acestuia, cei mici și-au ales o carte din care au avut de citit minim o pagină,. Activitatea nu s-a sfârșit aici, ci a continuat prin prezentarea opiniilor despre lectura de săptămâna trecută.

În cadrul cluburilor de lectură „Ora poveștilor” și „Prietenii cărților” a fost realizat „Atelierul de personalități râmnicene”. Menelas Chircu și fii săi au constituit o temă principală de discuție.

cnpaulescu.ro

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *