Benone Sinulescu ar fi împlinit pe 24 mai vârsta de 86 de ani. Din păcate, îndrăgitul artist s-a stins din viață pe 21 mai 2021, la vârsta de 84 de ani. Cântărețul Nicolae Datcu a avut o relație apropiată cu Benone Sinulescu, iar acum a făcut dezvăluiri emoționante despre momentele petrecute alături de el.

Benone Sinulescu ar fi împlinit 86 de ani. Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar moartea sa a îndurerat multă lume. De-a lungul anilor, interpretul de muzică populară a fost apreciat de multi români, iar printre aceștia se numără și cântărețul Nicolae Datcu.

Benone Sinulescu a avut o relație specială cu Nicolae Datcu, care nici după doi ani de la moartea artistului nu își poate reveni. Cântărețul a vorbit despre momentele petrecute alături de maestrul Benone Sinulescu și a dezvăluit cât de mult l-a apreciat.

„Eu aveam 16 ani, eram vecini de bloc și locuiam într-un cartier frumos, în Drumul Taberei. Am aflat că locuiește lângă mine, îmi aduc aminte că l-am urmărit. L-am așteptat să văd când merge la piață sau la magazin să-și facă cumpărăturile. L-am urmărit o perioadă scurtă de drum, i-am apărut în față, i-am spus că îl iubesc foarte mult. Că sunt un fan Benone Sinulescu, că îi știu toate cântecele. El mi-a spus ‘hai să te testez, să  văd dacă le știi pe toate, cântă-mi și mie ceva din piesele mele de început.A fost foarte fascinat de mine pentru  că eram un copil  de 16 ani care, la vremea aceea, nu asculta muzică modernă. Îi cunoșteam tot repertoriul lui Benone Sinulescu și așa ne-am împrietenit. Îi plăcea foarte mult cum cânt, a descoperit la mine și un talent actoricesc. I-am spus că pot să-l imit și când a văzut cum îl imitam a rămas fascinat, amuzat. De la momentul acela întâmplat în stradă s-a legat o prietenie frumoasă. Soția dânsului m-a simpatizat foarte mult, am fost pentru ei ca un băiețel mai mic” , a spus Nicolae Datcu, potrivit fanatik.ro.

„Ultima oară ne-am văzut în decembrie 2019, a venit în București la un concert, m-a chemat, am stat multe ore de vorbă. Am râs, am glumit, ne-am adus aminte de momente frumoase petrecute împreună.Parcă nu ne mai săturam unul de altul. Așa de mult am vorbit că nu știu când au trecut cele 5 ore cât am stat împreună. Imediat după concert a plecat la Arad. Vorbeam foarte des la telefon, din 3 în 3 zile. Din păcate atunci l-am văzut ultima dată, fizic.Era un om extraordinar, plin de umor, avea mereu glumele frumoase. Era un prieten adevărat. Eu l-am iubit și îl iubesc și acum. Cred că era o prietenie frumoasă între noi doi, aveam o chimie frumoasă. Îmi dădeam seama din semne că vrea să-mi spună ceva, chiar dacă nu vorbea”, a mai spus acesta.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *