Este posibil ca digitalul să-și fi asigurat un loc în gestionarea timpului, dar cucerirea sa nu este totală și nu poate oferi niciodată avantajele pe care le poate oferi încă o agendă planner din hârtie.

Câteva avantaje ale utilizării agendelor planner:

  amintiţi mai bine programul

Scrierea fizică a sarcinilor dvs. le face mai greu de uitat. Văzând termenul limită al proiectului sau atribuirea mai multor sarcini în agenda planner (care nu poate fi șters cu un click), va ajuta să vă aminti mai bine şi să vă asumaţi responsabilităţile.

Mai puține distrageri

Consultarea unei tablete, smartphone sau alt dispozitiv electronic la o întâlnire profesională nu este probabil cea mai bună idee. Având la îndemână agende planner, verificarea se poate face rapid.

Scrisul este benefic

Introducerea unor date și sarcini importante într-o agendă planner reală ne impune să folosim una dintre cele mai elementare și importante abilități umane: arta scrisului de mână. Ne oferă multe avantaje de la generarea de idei la construirea memoriei. Prin formarea literelor cu un pix sau stilou ne conectăm la ceea ce scriem și stimulându-ne creierul. Atunci când notăm ceva, este mai probabil să ne amintim.

 ajută   îmbunătăţiţi productivitatea

Nivelul dvs. de productivitate are un efect direct asupra vieții profesionale și personale. La locul de muncă, este important să fiţi productivi şi să vă finalizați sarcinile și proiectele la timp. Productivitatea ridicată la domiciliu vă asigură că nu sunteți copleșiți de treburi și alte sarcini ale gospodăriei. O agendă planner vă ajută să rămâneți la curent cu sarcinile la locul de muncă organizându-le eficient.

Este relaxant

Planificarea este de fapt destul de relaxantă. Să vă gândiţi la toate lucrurile pe care trebuie să le faceți într-o anumită zi sau săptămână poate fi copleșitoare. Scrierea tuturor sarcinilor în agende planner, vizualizarea diferite termene și luarea timpului pentru prioritizarea listei în ordinea importanței poate face ca o listă foarte lungă să pară mult mai realizabilă.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *