Bencomp mihai posedaru

Mihai Posedaru, administrator al Bencomp SRL Buzău, un cunoscut producător de profile din lemn compozit, a anunțat planurile de a dezvolta o nouă fabrică de uși WPC (lemn compozit) în Buzău, printr-o investiție majoră de 4 milioane de euro, finanțată în mare parte din fonduri europene.

La finalul anului trecut, compania a finalizat cu succes un proiect pe fonduri europene în valoare de 3 milioane de euro, contribuind cu 40% din sumă din resurse proprii. Mihai Posedaru a confirmat că, în prezent, se lucrează la amenajarea unei hale moderne dotate cu utilaje de ultimă generație pentru producția de uși WPC.

„Am finalizat un proiect semnificativ pe fonduri europene, iar acum ne îndreptăm atenția spre extinderea capacității noastre de producție prin construirea unei fabrici de uși WPC în Buzău. Această investiție de 4 milioane de euro reprezintă un pas semnificativ în consolidarea poziției noastre pe piață și în satisfacerea cererii crescute pentru produsele noastre de înaltă calitate”, a declarat Mihai Posedaru, administrator al Bencomp SRL Buzău, conform Ziarul Financiar.

Producția estimată să înceapă la jumătatea anului, noul complex industrial va crea aproximativ 30 de locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii și oferind oportunități de angajare în comunitate.

Bencomp SRL Buzău are o reputație solidă în producția de profile din lemn compozit, iar expansiunea către segmentul de uși WPC confirmă angajamentul lor față de inovație și calitate. Această inițiativă vine în contextul unei creșteri semnificative a cererii pentru materiale durabile și ecologice în construcții.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *