Continuăm demersurile făcute către autoritățile județene și centrale pentru a demonstra că fosta tabară școlara de la Arbănași nu îndeplinește minimele condiții de igienă pentru a putea fi destinată unui Centru de carantină pentru persoanele cu risc înalt de transmitere a infecției Coronavirus.

În anul 2014, la solicitarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Buzău, fiind proprietarii fostei tabere școlare de la Arbănași, s-a făcut un raportul de evaluare a clădirilor.

În urma expertizelor făcute, evaluatorul a precizat că starea fizică este precară la toate construcțiile, unele dintre ele fiind chiar în pericol de dărămare.
S-a mentionat și faptul că tabăra nu poate fi utilizată în scopul adăpostirii copiilor, iar instalațiile electrice, sanitare sau de încălzire nu sunt în stare de funcționare, ba mai mult decât atât normele sanitare nu pot fi respectate – starea clădirilor putând duce la o îmbolnăvire în masă.
În imagini puteți observa precizările făcute de evaluator, dar și starea actuală a clădirilor.

În concluzie, rog Prefectura Județului Buzău să tină cont de aspectele semnalate în raportul de expertiză, dar și de poziția pe care o au locuitorii Comunei Beceni.

Aș dori să închei prin a mulțumi tuturor locuitorilor Comunei Beceni pentru încurajările primite și pentru poziția fermă pe care o au în legătură cu această situație.

Primar Laurentiu Constantin.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *