Bazin didactic și de agrement la Sărata-Monteoru

La Sărata-Monteoru, județul Buzău, a fost inaugurat un nou bazin de înot didactic și de agrement, o investiție semnificativă în valoare de 445.000 euro. Proiectul, implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Sărata-Monteoru, a fost finanțat din fonduri proprii ale Consiliului Județean Buzău și parțial de Primăria Merei.

Acest bazin multifuncțional va servi atât ca loc de învățare pentru copiii care vor să învețe să înoate sub îndrumarea unui instructor, cât și ca bazin de agrement pentru adulți și copii. Facilitatea este echipată cu sisteme avansate de filtrare a apei și utilizează doar produse naturale pentru dezinfectarea apei, evitând complet utilizarea produselor chimice.

Președintele Consiliului Județean Buzău a declarat: “Mulțumesc partenerilor noștri pentru timpul record în care a fost realizat acest bazin, domnului director Chiru Gheorghe și întregii echipe implicate!”

Acest nou bazin de înot reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii de recreere și educație sportivă din județ, oferind o alternativă sănătoasă și educativă pentru locuitori și vizitatori.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *