Bătrână tâlhărită și violată. Bărbatul a fost prins

La data de 17 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că în noaptea precedentă, mama sa, o bătrână de 73 de ani din Valea Râmnicului, a fost victima unui viol în noaptea de 16/17 iunie a.c.

Imediat după primirea sesizării a fost constituită o echipă complexă care s-a deplasat la fața locului și poliţiştii au demarat cercetările. În baza semnalmentelor și datelor furnizate de femeie, polițiștii au desfășurat investigații și au stabilit că ar fi vorba despre un bărbat de 36 ani din Grebănu, care a și fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul ar fi pătruns, înjurul orei 01.00, în curtea locuinței prin escaladarea unui gard și, ulterior, profitând de faptul că ușa imobilului nu era asigurată a intrat în locuința femeii de 73 de ani. Aici, prin constrângere fizică, bănuitul ar fi întreținut raporturi sexuale cu victima. Înainte de apărăsi imobilul, ar fi sustras și suma de aproximativ 100 lei și un telefon mobil aparținând părții vătămate.

Bărbatul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol și, urmare a sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Popescu Roberto George

-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *