Surse apropiate din PSD ne spun că liderii județeni ai Partidului Social Democrat și-au luat gândul de la primăria Vintilă Vodă, întrucât candidatul PNL, Răzvan Bîsceanu, este favoritul cetățenilor în cursa electorală.

Cine este Răzvan Bîsceanu? Răzvan Bîsceanu este un tânăr antreprenor de succes care are peste 20 de angajați la firma sa, majoritatea fiind din Vintilă Vodă. Tinerețea și ambiția sa au reușit să convingă vintilenii că Răzvan este potrivit pentru a administra comunitatea mult mai bine decât Ion Coman, unul dintre cei mai puțin performanți primari din județul Buzău.

Răzvan Bîsceanu vine cu o nouă viziune, investitorii și locurile de muncă fiind o prioritate pentru viitorul primar. Primul pas pe care vrea să-l facă este înființarea unei societăți subordonate primăriei prin care să asigure gospodărirea comunei și să ofere locuri de muncă cetățenilor din Vintilă Vodă.
De asemenea, educația, infrastructura și utilitățile moderne sunt obiective importante în lista lui Răzvan.

Propunerile din lista de consilieri a lui Răzvan sunt, de asemenea, tineri ambițioși din toate satele comunei, pentru a exista o mai bună reprezentare și pentru ca nevoile fiecărui cetățean să fie aflate și rezolvate la timp.

Chiar dacă schimbarea la Vintilă Vodă părea a fi doar un vis, se pare că din 9 iunie, administrația PSD va fi de domeniul trecutului.

CMF: 21240015

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *