Update: Martorii susțin că și-au făcut prezența și trupele speciale SAS pentru calmarea spiritelor din zonă.

Desfășurare de forțe impresionante ale poliției și ale jandarmeriei în cartierul buzoian Micro 14.

Scandalul s-ar fi iscat între un bărbat de etnie romă și un locatar din bloc. După ce s-ar fi luat la bătaie, unul dintre ei a scos un cuțit, iar de aici lupta a degenerat.

Martorii susțin că bărbatul de etnie romă avea un comportament foarte ciudat, iar cu siguranță ar fi putut să fie sub influența alcoolului și chiar a drogurilor.

La un moment dat, și-au făcut apariția și alți apropiați ai bărbatului de etnie romă, despre care unele voci spun că fac parte dintr-un temut clan din cartier.

Chiar și după apariția jandarmilor, bărbații de etnie romă au continuat amenințările și injuriile, în special împotriva polițiștilor prezenți pentru a calma spiritele.

La un moment dat, bărbatul de etnie romă a fost încătușat, moment în care ceilalți etnici romi au încercat să intervină pentru a-l scăpa din mâinile polițiștilor și a jandarmilor.

Apele nu s-au calmat în cartierul Micro 14, așa că polițiștii vor rămâne pentru a se asigura că etnicii romi nu se vor răzbuna pe locatarul din bloc.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *