Polițiștii din cadrul Postului de poliție Brăiești au reținut ieri, 08 martie a.c., un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Brăiești, pentru nerespectarea ordinului de protecție emis de Judecătoria Pătârlagele, prin care îi era interzis să se apropie de soția sa și de locuința acesteia la o distanță mai mică de 100 metri, precum și interzicerea contactelor verbale, telefonice, prin corespondență sau prin alte asemenea moduri dintre cele doua persoane.

Polițiștii au fost sesizați pe 04 martie a.c. de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că soțul, ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție, deplasându-se la locuința acesteia fără a avea un motiv întemeiat, adresându-i amenințări cu acte de violență.

Pe numele bărbatului de 44 de ani, Judecătoria Pătârlagele a emis la data de 23 octombrie 2020 un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, prin care acesta era obligat să nu intre în contact cu persoana vătămată și să nu se apropie de locuința acesteia.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță.

Astăzi, în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, față de bărbat a fost dispusă continuarea cercetărilor sub măsura controlului judiciar pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești privind ordinul de protecție și amenințare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *