Într-o intervenție de urgență, pompierii din Buzău sunt mobilizați în localitatea Mărunțisu, str. Gării din orașul Pătârlagele, pentru a salva un bărbat prins sub un mal de pământ. Incidentul a avut loc în timp ce acesta efectua lucrări la o fântână.

La fața locului, echipele de intervenție au fost dotate cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și un container multirisc. Operațiunea este în plină desfășurare, iar pompierii execută săpături pentru extragerea persoanei captive.

Până în acest moment, nu s-a reușit stabilirea unui contact direct cu bărbatul surprins sub malul de pământ. Cu toate acestea, misiunea de salvare este în dinamică, iar autoritățile depun eforturi considerabile pentru a interveni prompt și eficient.

Actualizare: Elicopterul SMURD a fost solicitat și a aterizat la fața locului pentru a prelua victima și a o transporta la cel mai apropiat spital. Operațiunea continuă sub coordonarea atentă a echipei de intervenție, în speranța că bărbatul va fi salvat în cel mai scurt timp posibil.

Foto: Valentin Alex

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *