„B-SAFE – ALEGE VIAȚA”, o campanie de conștientizare și prevenire

Grupul de motocicliști B-Zones RC Buzău, organizează o întâlnire ce are ca scop conștientizarea si prezentarea eventualelor pericole care pot apărea atunci când ești la ghidonul unei motociclete, dar și expunerea de informatii privind conducere defensivă și siguranța rutieră a unei motociclete.

Campania „B-SAFE – ALEGE VIAȚA”, se desfășoară duminică, 29.Martie.2020, începand cu ora 16:00, în Sala Amfiteatru din cadrul Muzeului Județean Buzău.

Pe lângă motocicliști si viitorii motocicliști, mai sunt invitați:

  • Răzvan Radu (Răzvan Trancanu) – formator moto /conducere defensivă moto din cadrul Academia Titi Aur;
  • Florin Bârlădeanu – pilot motociclism viteză pe circuit;
  • Remus Nicula – reprezentant al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău;
  • Dr. Adrian Zoican – coordonator UPU – SMURD Buzău;
  • Cristian Hrubaru – DJ Rock FM și cel mai cunoscut motociclist din România- moderatorul acestei întâlniri.

„Deși marea majoritate a celor care participă la trafic trăiesc cu impresia că obligațiile sunt ale celorlalți, lucrurile nu stau chiar așa, ci tocmai invers, în mod special pentru motocicliști, a caror atenție și prudență trebuie să fie permanent la cote maxime.
Mersul pe motocicletă iți asigură acea plăcere și acea senzație de libertate, alăturate unui risc major în clipe de neatenție. De aceea motocicliștii sunt cei care trebuie să prevadă, să anticipeze mișcările celorlalți participanți la trafic și să iși folosească puterea și viteza motocicletei doar în condiții sigure”, au afirmat în descrierea evenimentului membrii B-Zones RC Buzău.

Popescu Roberto George

-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *