Articolul apărut în urmă cu puțin timp pe buzoienii.ro: Aroganță + Tupeu. ,,Veniți la mine să vă învăț administrație!”, este un atac grobian la adresa președintelui PNL Gabriel Avramescu, drept urmare am decis să îl contactăm pentru a îi solicita un punct de vedere.

Avramescu: ,,Consider că prin acel articol, se prezintă starea de nervozitate a primarului Toma. Au văzut că nu va ieși referendumul, și ce au zis: ‘Hai să căutăm vinovați’. De ce a ales Toma unirea cu Țintești și nu altă comună, să fie oare un interes la mijloc? Noi am întrebat mereu acest lucru, însă Toma a evitat să răspundă.

Nu am spus niciodată desființare, am spus doar că se cheltuiesc foarte mulți bani din sport, iar noi ne împrumutăm pentru a ține orașul pe picioare. Întotdeauna am militat pentru reducerea cheltuierilor, nu pentru desființarea sportului.

Am fost catalogat ca ”Avrămescu anarhistu’ ”, și dacă luam 5 la sută sau 3 la sută, nu aveam voie să vorbim? Nu cumva mergem înapoi spre comunism?

Domnul Tereacă a scris că sunt ‘un puștiulică deabea iești din spuma mării’, am 41 de ani și îl asigur că am o vastă experiență în administrație. Și la Galați, când eram prefect am avut astfel de incidente cu jurnaliști plătiți. Eu încercam să evacuez bătrânii pentru a nu muri și ei mă criticau.

Bolojan nu știe exact situația de la Buzău.

Eu nu conduc județul!

Eu semnalez o problemă și tot eu sunt vinovat că o semnalez, trebuia făcut ceva în sensul ăsta.

Toma încearcă să subordoneze instituțiile precum a încercat la prefectură cu ‘păpușel’, dar cum ar spune un clasic GHINION!

Nu se poate, s-a coborat prea tare, să faci asemneea acuzații, mi se pare ca este foarte periculos, pentru că mâine poate fi oricine în locul meu. Toma vrea sa rămănă singur, dacă chiar asta vrea, să meargă în Coreea de Nord.

Domnul Toma pomenește că va înființa un parc industrial, dar ați văzut la Galați, parcul Industrial cu o investiție de 13 milioane euro, a ajuns depozit de vechituri după ce edilii orașului l-au lăsat fără teren, de aceea noi dorim ca la acest referendum să mergem pe informare, să nu pățim și noi.

Golănia asta cu a început unirea Buzăului cu Ținteștiul prin rețeau de canalizare, defapt este o investiție privată.

Se prezintă că unirea este făcută de însuși Toma, s-a ajuns prea departe, dar nu ne poți critica ca facem opoziție.

Hai sa îl lăsăm pe Toma să dea afară pe toata lumea, să rămăna singur ca în Coreea de Nord.

Văd că articolul este asumat de REDACȚIA, domnul Tereacă nu este în stare să își asume articolele pe care le scrie?

Buzoienii.ro: ,,Vă dați seama ce tupeu și aroganță are Avrămescu PNL dacă și-a permis să spună că Toma, ales cu 78% (!) și cu 30 de mii de voturi, „nu-i reprezentativ”. Bă, da’ voi de la PNL Buzău, ce reprezentativitate aveți, că abia dacă ați luat 10% din ce a avut Toma ?Și, apoi, cum ai ajuns tu, Avrămescu, să conduci județul, dacă tu la alegeri abia ai luat 16% ?” – aceste declarații sunt asumate de REDACȚIE, să fie Tereacă sau Tereacă în varianta feminină sub numele de Marian Stăncuță? PS: Vă las pe voi să decideți!

Cel mai probabil, Tereacă nu își asumă articolele ”periculoase”, deoarece îi este teamă de procese civile sau penale dacă este cazul.

Prin cererea înregistrată sub nr.  5011/200/2020  pe rolul Judecătoriei Buzău la data de 30.04.2020, reclamanții Brebeanu Aurel și Brebeanu Robert Ninel în contradictoriu cu pârâții Tereacă Auraș și S.C. TEREACA MEDIA S.R.L. au solicitat obligarea acestora în solidar la plata următoarelor sume: către Brebeanu Aurel suma de 100.000 euro cu titlu de daune morale și către Brebeanu Robert Ninel la suma de 250.000 euro cu titlu daune morale, precum și la suma de 350.000 euro, cu titlu de daune materiale.

Acțiunea în daune delictuale este susținută pe baza unui articol publicat de Tereacă, articol în care a făcut afirmații nereale, care au adus atingere onorarei, demnității și imaginii reclamanților. Afirmațiile lui Tereacă se refereau la o pretinsă activitate nelegală referitoare la o parcare auto situată în centrul orașului Buzău și care se susținea că este a acestora.

Prin întâmpinare, pârâtul Tereacă Auraș a solicitat respingerea cererii de chemare în judecată întrucât NU ESTE AUTORUL ARTICOLULUI de presă la care fac referire cei doi petenți, deși conform datelor de la ANAF nu are angajați! Te pomenești că l-o fi scris Mariana Stăncuță, contul fals de pe care își distribuie mizeriile!

Pârâta S.C. TEREACA MEDIA S.R.L. a formulat la rându-i întâmpinare prin care a solicitat respingerea cererii de chemare în judecată, motivând că prin articolul publicat statul român, prin Direcția Generală Antifraundă Fiscală a putut opri activitatea profund ilegală și de durată a funcționării parcării. Pârâta a mai considerat că parcarea aparține familiei Brebeanu conform certificatului de carte funciară, iar formularea jurnalistică “parcarea lui Brebeanu” este una cu fundament real.

Foto background: Zbor cu Drona

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “AVRAMESCU: ,,Toma să se ducă în Coreea de Nord, dacă vrea să rămână precum un dictator””
  1. Acest primar Toma circula oare prin oras!?Este infiorator .Buzaul este un oras blocat de trafic.Despre parcari nici nu vreau sa mai vorbesc,Este cel mai urat si dezorganizat oras din Romania.Pentru ca a pus acum 2,3 ani niste flori prin oras buzoienii in superficialitatea lor l-au ales cu 78%.Este de noaptea mintii.Pai nu a facut absolut nimic in afara de acea intrare,,Calea eroilor”care nici macar nu-i apartine ci este o initiativa a MAPN cu ocazia centenarului unirii.Cat despre unirea cu Tintestiul este cea mai mare escrocherie si se urmareste cea mai mare teapa.O manipulare grosolana.Nu se urmareste decat incasarea sumelor de bani din despagubirile ce vor fi acordaste pentru exproprierea terenurilor pe care va ttrece autostrada.Este un tun imobiliar.Daca buzoienii ies la vot isi merita soarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *