Deputatul PNL, Gabriel Avramescu, a anunțat printr-o postare pe facebook că toate localitățile din județul Buzău au depus cereri de finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Toate localitățile din județul Buzău au depus cereri pentru finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru 177 de proiecte!Proiectele pentru care primarii din Buzău solicită bani de la Guvernul PNL însumează peste 123 de miliarde de lei pentru investiții în diverse domenii precum modernizare și asfaltare drumuri, înființare sau extindere sistem de canalizare și stație de epurare.

Este nevoie uriașă de investiții în proiecte locale în județul Buzău. Buzoienii au dreptul la un trai decent și la un confort care, în alte țări, este atât de firesc. Drumuri asfaltate, canalizare sau acces la gaze sunt utilități esențiale pentru condiții de viață normale în 2021.Avem mult de recuperat, dar interesul manifestat de toți primarii din județul Buzău pentru programul Anghel Saligny demonstrează că PNL a ales corect atunci când a decis lansarea programului de investiții în ciuda piedicilor și a scandalurilor provocate de USR”, a scris pe facebook deputatul PNL – Gabriel Avramescu.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *