Ieri a fost inaugurat primul pod rutier ridicat de la zero pe un drum național din județul Buzău. Este vorba despre podul din localitatea Cislău, de pe DN 10, a cărui construcție a început în noiembrie 2020.

Printre profitorii finalizării lucrărilor s-au numărat Sorin Robu (șefuțul de la DRDP Buzău) și Petre Emanoil Neagu (șeful CJ Buzău), însă aceștia nu au avut nicio implicare pentru construirea podului, ci meritele le parțin doar prefectului județului Buzău – Daniel Țiclea și deputatul PNL – Gabriel Avramescu.

,,O promisiune a PNL Buzău devenită realitate: s-a dat în folosință podul de pe DN10, din localitatea Cislău, județul Buzău.

📍Este primul pod rutier ridicat de la zero, pe rețeaua de drumuri naționale, construit în județul #Buzău după Revoluție. Este cel mai important pod de legătură dintre Buzău și Brașov.

📌Podul de la Cislău era un proiect prioritar pentru județul nostru pentru că vechiul pod, construit în 1970, este într-o stare avansată de degradare, iar fără noul pod circulația rutieră de pe DN10 și viața oamenilor ar fi putut fi pusă în pericol.

📆În toată perioada în care s-a lucrat la pod am fost constant pe șantier pentru a mă asigura că investiția este finalizata la timp. Le mulțumesc constructorilor pentru că au respectat termenele și le mulțumesc buzoienilor că au avut răbdare și încredere că acest pod va deveni realitate.

💶Investiția totală de 15 milioane de lei a provenit din fonduri europene”, a scris Gabriel Avramescu pe pagina sa de facebook.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *