Camera Deputaţilor a adoptat două iniţiative legislative care prevăd că persoanele condamnate definitiv de instanță pentru viol, pornografie infantilă, pedofilie, proxenetism sau corupţie nu vor mai putea fi parlamentari, primari, șefi de Consilii Județene, consilieri locali sau judeţeni.

,,Fără condamnați penal la parlamentare și locale!

Persoanele care au condamnări definitive la închisoare pentru infracțiuni săvârșite cu intenție nu vor mai putea candida la alegerile locale și parlamentare. Proiectul de lege care prevede interzicerea candidaturilor la alegerile parlamentare a persoanelor care au fost condamnate definitiv a fost pus cu celeritate pe ordinea de zi la Comisia de Administrație, a primit raport favorabil și a fost votat de către Camera Deputaților ca for decizional. Proiectul aparține colegilor mei din PNL și mă bucur că toți deputații au înțeles că în Parlament sau în administrația locală nu au ce căuta persoane care au primit sentințe definitive de condamnare la închisoare pentru infracțiuni săvârșite cu intenție”, a scris Gabriel Avramescu pe pagina sa de facebook.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *