exciting stormy clouds over the city

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o avertizare meteo de vreme severă imediată pentru județul Buzău .

Potrivit ANM, în intervalul menționat se vor semnala averse ce vor cumula între 15 și 20 de l/mp, descărcări electrice, furtună, intensificări ale vântului și izolat grindină.

„Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin vijelii, intensificări puternice ale vântului, cu viteze la rafală în general, cuprinse între 80 și 100 km/h, grindină și averse ce pot avea și caracter torențial și descărcări electrice”

De asemenea, meteorologii au emis avertizări tip cod galben și portocaliu pentru mare parte din țară.

Astfel, până la ora 23.00, în Oltenia și Transilvania, precum și în vestul și centrul Munteniei (județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și în zona Municipiul București) vântul va avea intensificări temporare, cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h și izolat peste 70 km/h.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *