Vasile (Vali) din satul Bădila, comuna Pârscov, muncește de aproximativ 10 ani în Danemarca împreună cu familia.

În decembrie s-a întors acasă pentru a petrecere sărbătorile de iarnă împreună cu rudele și prietenii.

După o noapte petrecută alături de prieteni și vecini la un bar din localitate, unul dintre vecinii săi aflat sub influența băuturilor alcoolice, a ieșit din local și cu un scaun a început să lovească mașina lui Vasile parcată în fața barului.

În jurul orei 08:15, proprietarul autoturismului de lux a sunat la 112 pentru a anunța infracțiunea de distrugere săvârșită de Brumac Petrișor, vecinul invidios pe averea agonisită de Vali.

Toată nebunia a început după ce Vasile a renunțat să mai continue jocul de cărți cu care s-a încheiat petrecerea.

Brumac Petrișor este cunoscut în Pârscov ca fiind o persoană violentă, la fel ca restul familiei sale, tatăl Petre și fratele Cornel, iar amenzile transformate în zile de muncă în folosul comunității stau mărturie.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de distrugere. Șeful de post și șeful Secției de Poliție Pârscov s-au deplasat la locul infracțiunii pentru a ridica probe și filmările de pe camerele de luat vederi ale barului.

Valoarea autoturismului se ridică la 50.000 de euro. Partea pozitivă, dacă se poate spune așa, este că autoturismul are asigurare de tip CASCO în Danemarca.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *