Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prelungește până pe 24 august termenul de depunere a ofertelor la licitația pentru construirea tronsonului Ploiești – Buzău din Autostrada Moldovei (A7). Aceasta este prima amânare, față de termenul stabilit inițial pentru 4 august.

„Vă informăm că Autoritatea Contractantă a transmis spre publicare în SEAP eratele la Anunțul de participare nr. CN1031451/01.06.2021 cu privire la prelungirea termenului de depunere a ofertelor până la data de 24.08.2021. Menţionăm faptul ca acest termen a fost stabilit astfel încât să fie proporţional cu volumul de informaţii suplimentare aduse deja la cunoștința operatorilor economici prin Clarificările publicate. Totodată, vă informam că Autoritatea Contractantă va mai publica un Răspuns consolidat la toate solicitările de clarificare adresate de operatorii economici după data de 15.07.2021”, se arată într-o informare publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Mai multe detalii pe Economica.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Autostrada Ploiești – Buzău, prima amânare”
  1. Modul de lucru al celor de la PNL este; vom face,vom aduna,vom da,vom căuta,vom face o analiză,vom recalcula,vom începe,vom face o comisie,vom face licitație ,vom tăia pensiile speciale ,toate astea până în preajma alegerilor când mai fac câte ceva în speranța că mai pot păcăli electoratul încă o dată.Dar asta nu se mai întâmplă ,lumea s a convins că a fost mințită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *