Mor oamenii de frig și foame în câmp la Limpeziș și Mihăilești. Autoritățile nu au nicio soluție!

Au trecut atâția ani de la iernile grele din 2012 și 2014, iar noi n-am învățat absolut nimic, ba chiar ne-am învățat să încheiem contracte pentru deszăpezire fără utilaje și fără angajați, pe premisa că nu va fi nevoie pentru că iernile au fost mai pașnice în ultimii ani.

Oamenii sunt blocați în coloane, unii dintre ei așteptând și mai bine de 12 ore. Se pare că până la ora actuală, autoritățile nu au găsit nicio soluție.

Chiar dacă s-au anunțat ninsori de o săptămână, pe incapabili ia luat prin surprindere ca de obicei.

Un tirist a auzit la radio cu prefectul Danie Țiclea se dădea mare că toate drumurile din județ nu mai sunt blocate, uite că sunt blocate domnule prefect!

Mor oamenii de frig în câmp

Șoferii îi acuză pe drumarii din județ că nu au împrăștiat material antiderapant, iar asta a făcut ca mai multe tiruri și autoturisme să se răstoarne și să iasă în afara carosabilului.

O mamă ne-a contactat disperată: ,,Copilul meu se află de la ora 14:00, blocat într-o coloană, în apropiere de Căldărușanca. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat și dacă vor ajunge în această noapte acasă. Au avut motorul pornit și au rămas fără motorină, sunt foarte îngrijorată!”

Rămâne de văzut dacă autoritățile locale vor decide să rupă contractul cu firma angajată și să dea contractul unei firme care poate face față unor astfel de fenomene meteo.

Citește și: Se închid drumurile din Județul Buzău

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *