Update:

Persoana căutată este la acest moment în prezența polițiștilor Secției de poliție rurală Merei, din primele date nu reiese că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.


AȚI VĂZUT-O?

Polițiștii buzoieni caută o tânără, în vârstă de 18 ani, din Pietroasele, care ar fi plecat voluntar de acasă la data de 14 aprilie 2021.

Poliţiștii au fost sesizați în ziua de 16 aprilie a.c., cu privire la faptul că numita IAMANDEI IOANA TEODORA a plecat de acasă pe raza municipiului Buzău și nu a mai revenit până în prezent. Ultima convorbire telefonică a părinților cu persoana dispărută a fost în ziua părăsirii domiciliului, în jurul orei 16.00, când tânăra a menționat părinților că intenționează să meargă în vizită la o cunoștință din municipiul Buzău.

Semnalmente: înălțime 1,78 metri, greutate 80 kg, ochi căprui, păr lung șaten, fără semne particulare.

Ultima dată a fost văzută purtând o geacă de culoare roz cu glugă gri, blugi de culoare albastră, adidași negri. Avea asupra sa un rucsac de culoare grena.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


O tânără învârstă de 18 ani, din comuna Pietroasele, a plecat miercuri de acasă și nu a mai revenit.

Prietenii acesteia iau în calcul și varianta – mai gravă – că Teodora ar fi fost răpită.

Prietenii au transmis un mesaj de disperare:

,,Are telefonul închis și ultimul act dezactivat de pe toate rețelele”

Bună! Colega mea, Teodora Iamandei, a dispărut de ieri. Ultima dată a fost văzută în jurul orei 16:00, pe strada Spiru Haret. Trebuia să ajungă aseară acasă, cu autobuzul de 19:30, dar nu a mai ajuns, are telefonul închis și ultimul act dezactivat de pe toate rețelele. Era îmbrăcată în blugi închiși la culoare, plouver bej și o geacă roz. Dacă ai văzut-o sau ne poți ajuta să ajungă asta la cât mai multe persoane, am fi recunoscători!

Toți cei care dețin informații sunt rugați să contacteze poliția.

Vom reveni cu informații în orele următoare!

Distribuie mai departe!

Stiri Buzau

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *