La Buzău, autoritățile locale au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce a avut loc un accident rutier în care este implicat un autocar cu 32 de muncitori de la o fabrică de confecţii din Focşani.

Incidentul s-a produs în localitatea Râmnic și s-a soldat cu două victime, care au fost preluate de o ambulanţă din Suceava aflată în tranzit.

Din primele date, accidentul s-a produs pe DN 2 (E85), la ieşire din municipiul Râmnicu Sărat către Focşani. Autocarul s-a răsturnat, după ce ar fi încercat să evite o coliziune şi a ieșit în afara carosabilului pe câmp.

În vehicul se aflau muncitori de la o fabrică de confecţii din Focşani, majoritatea fiind preluaţi din zona Râmnicu Sărat, potrivit Prefecturii Buzău.  

Potrivit primelor evaluări ale echipajelor de intervenţie, in jur de 20 de persoane ar necesita îngrijiri medicale. Șoferul a fost transportat la UPU de ambulanța din Suceava.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *