Încă un autobuz al societății de transport în comun, Trans Bus, s-a stricat pe traseu.

Gunoaie, sicrie, dricuri sau hârburi. Așa au botezat călătorii actualele mijloace de transport ale Trans Bus Buzău, societate aflată în subordinea municipalității.

Autobuzele Trans Bus, unele dintre ele fabricate acum 9-10 ani, se strică cu o frecvență zilnică sau săptămânală, spre disperarea călătorilor care se văd obligați să coboare și să aștepte următorul autobuz. Un autobuz care în unele cazuri poate veni abia peste 45 de minute în unele cazuri (nr.3).

Ce vină au călătorii care plătesc bilet și sunt condiționați să ajungă la o anumită oră la serviciu că Trans Bus are o grămadă de rable în parcul auto?

Ce vină au călătorii care plătesc bilet că Trans Bus este sfâșiată ca o ”halcă de carne” de politrucii de la PSD, care au angajat în această societate zeci de cozi de topor cu carnet de membru de partid?

Ce vină au călătorii care plătesc bilet că domnul primar C-tin Toma, nu a reușit să cumpere nici măcar UN AUTOBUZ NOU de când a depus jurământul de primar (22 iunie 2016), ocazie cu care a promis că va lucra în folosul cetățenilor acestui oraș?

Autobuzele second-hand ale Trans Bus Buzău cedează pe capete. Surse din interiorul societății ne-au spus că, săptămânal, cel puțin un autobuz se strică pe trasee, fiind obligat să abandoneze cursa. Călătorii lăsați de izbeliște sunt îndrumați “să îl aștepte pe următorul”.

Din vina cui?

Avem un oraș care se învârte după soare, când vine vorba de paranghelii, ronduri, avioane și locomitve. Primăria Buzău, a investit în autobuze second-hand, deja folosite pentru a nu investi prea mult, însă SEAP-ul este plin de achiziții pentru întreținerea și reparare autobuzelor.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *