Austeritate în PSD: președintele partidului, Marcel Ciolacu, și prietenul său, Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, s-au afișat cu pantofi italienești identici, de peste 1.500 USD, la ziua patriarhului Daniel.

Evenimentul a avut loc pe 22 iulie, la Palatul Patriarhal, unde Ciolacu a ținut și un discurs în care l-a lăudat pe patriarh.

Ciolacu și Simonis, cu pantofi italienești identici

Pantofii sunt produși Santoni, o companie din Italia care se laudă cu faptul că produce manual toți pantofii. Modelul folosit de cei doi este „MEN’S POLISHED BLUE LEATHER WHOLECUT SHOE”. El se vinde la diferite prețuri, fie la 1.050 de euro pe site-ul companiei, dacă se vând în Europa, fie la peste 1.500 USD dacă se vând în SUA.

Pantiofiorii din Italia, produși manual

Însă, potrivit unor surse din PSD, pantofii nu ar fi fost cumpărați de Simonis și Ciolacu, ci ar fi fost primiți cadou de la o colegă de partid.

Pantofii purtați de Ciolacu și Simonis se vând în SUA cu peste 1.500 USD

În iunie 2023, într-o încercare de a-și face o imagine de om obișnuit, Marcel Ciolacu a povestit că a avut, pe vremuri, mașini second-hand.

Sursă: defapt.ro

cnpaulescu.ro
One thought on “Austeritate PSD: Ciolacu și Simonis, cu pantofi italienești identici, de 1.500 USD, la ziua patriarhului Daniel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *