,,Au băut în Primărie!” Imagini în exclusivitate cu primarul Comunei Beceni, beat criță

Adrian Burlacu: ,,Apel la normalitate!”

Apel la normalitate! Fac apel astăzi, de pe patul de spital, la oamenii care mă cunosc și care știu că sunt și voi rămâne un om onorabil. Sunt nevoit să mă expun în ipostaze intime, deloc plăcute pentru mine, dar mai ales, pentru familia mea, întrucât, deși am fost victima unei agresiuni provocate de fostul primar al comunei Beceni, tot eu sunt cel denigrat chiar de agresori.Au circulat, astăzi, în mediul online, anumite fotografii în care am fost surprins după ce am fost lovit de mai multe ori de fostul primar Dumitru Constantin. Mă simt dator să descriu acele fotografii, întrucât anumite persoane rău-intenționate au încercat să ducă în derizoriu imaginea mea sugerând fals că aș fi fost băut și agresiv. Imaginile surprinse de oamenii lui Constantin, care m-au sechestrat în restaurantul în care mă aflam, sunt de la momentul în care mi-am revenit din leșin udat fiind cu apă atunci când agresorii probabil s-au speriat pentru că am căzut inconștient și, posibil, să-și fi dat seama că exista pericolul să mă fi omorât.Am reușit să mă dezmeticesc și am încercat să plec intenționând să sun la 112 după ajutor pentru că aveam gura plină de sânge și mă simțeam foarte rău. Fostul primar încerca să mă convingă să rămân trăgând de hainele mele și insistând să ne înțelegem fără să chem ambulanța.Am observat atuncii că ușa restaurantului era încuiată și că nu mi se permitea să ies. Am reușit totuși să apelez 112 și abia atunci agresorii au deschis ușa pentru echipajul de la ambulanță. Am ajuns la spital, unde sunt de 36 de ore pentru că medicii susțin că trebuie să rămân sub supraveghere și este nevoie de mai multe investigații.Fac apel la autorități pentru siguranța mea, dar și pentru a familiei mele. În același timp, cred că agresorii de acest gen îi pun în pericol pe locuitorii din Beceni la fiecare pas. Dacă eu, ca primar am fost lovit cu bestialitate pentru că refuz să ascund fărădelegile fostului primar Constantin, atunci, un om simplu din Beceni poate să pățească același lucru oricând.Nu am să las situația aceasta să treacă pur și simplu. Voi cere autorităților să facă dreptate, voi merge în fața instanțelor competente încercând să demonstrez cât de periculos sunt fostul primar și oamenii pe care acesta îi pune să-i agreseze pe locuitorii comunei. Nu voi renunța până când nu voi face dreptate, în ciuda încercării agresorilor de a mă intimida.

După ce au băut împreună chiar în sediul primăriei, primarul şi viceprimarul comunei Beceni s-au retras în restaurantul viceprimarului, după ce primarul a mai solicitat viceprimarului încă o sticlă de vin, fericiți că s-au împăcat.

Întâlnirea celor doi a avut loc în restaurantul aflat în imediata vecinătate a Primăriei Beceni, la etajul 1 al clădirii. Cei doi s-au cinstit, iar la un moment dat, Ștefan B.(consilierul fostului primar), a fost invitat la etajul 1, pentru a asista la negocieri.

Întâlnirea dintre cei trei, avea să fie o negociere pentru binele comunității, însă sâmburele scandalului ar fi chiar consilierul fostului primar, după ce acesta a sesizat Gărzii de Mediu Buzău, mai multe nereguli ecologice, împotriva a două firme deținute de primar, amendate cu aproximativ 400 de milioane.

În timp ce viceprimarul se afla la baie, primarul a profitat de absența acestuia și l-a strâns de gât pe consilier, iar apoi l-a lovit cu capul în gură, victima căzând pe podea, primarul continuând cu o ploaie de pumni, potrivit declarațiilor oferite de Ștefan B. .

Speriat de sunetul scaunelor, al paharelor sparte și cel al țipetelor de ajutor a consilierului, viceprimarul comunei Beceni și-a făcut apariția pentru a aplana conflictul, însă din îmbrâncelile acestora, aflându-se și sub influența alcoolului, primarul a căzut pe scări. Cei doi, viceprimarul și consilierul, l-au ridicat și i-au acordat primul ajutor. După ce primarul și-a revenit, acesta a apelat la 112 și a cerut ajutorul autorităților.

Potrivit viceprimarului, primarul s-a dat din agresor, victimă, pentru a beneficia de mediatizare și a-i strica imaginea.

Pe de altă parte, primarul spune că a fost bătut fără motiv și că politica la Beceni se face cu pumnii.

Cu o lună în urmă între familiile Burlacu – PNL și Constantin PSD (actualul respectiv fostul primar) a mai avut loc un conflict care s-a lăsat cu schimburi de pumni undeva la Bisoca. Atunci familia Burlacu, în superioritate numerică, ar fi avut câștig de cauză.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *