Painting the eggs for the orthodox easter

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, aveți posibilitatea să participați la un atelier pentru încondeiat ouă în scopul păstrării și transmiterii tradiției încondeierii ouălor din zona etnografică a Buzăului, organizat la sediul Muzeului de Etnografie „Vergu-Mănăilă”, între orele 11:00 și 13:00. În cadrul atelierului, sub îndrumarea doamnei Mariana Trif, meșter popular din comuna Bisoca, județul Buzău, și membră a Asociației Meșterilor Populari și Artiștilor Buzău, participanții vor avea ocazia să experimenteze tehnica tradițională a încondeierii ouălor, folosind ceara și condeiul.

Vârsta minimă pentru participarea la ateliere este de 10 ani, numărul de locuri este limitat, iar participarea este gratuită. Pentru detalii și programări, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa casavergumanaila@yahoo.com. Pentru participarea minorilor, este necesară completarea unei declarații pe propria răspundere, al cărei conținut în găsiți pe site-ul Muzeului Județean Buzău.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *