UPDATE 6: Domnul comandant a ajuns și el la sediul poliției.

UPDATE 5: Mai multe persoane din clan au fost reținute. Iar mai mulți martori sunt la secția de poliție.

UPDATE 4: Localnicii sunt nemulțumici din pricina subțirimii forțelor de ordine. Doi polițisti veniți cu o mașină plus un polițist și un jandarm cu a doua mașină.

Update 3: Scandalul ar fi iscat din cauza unui rom, care ar fi înjurat românii din înrejurimile străzii Stupăriei, iar unul dintre ei l-ar fi luat la mișto pe cetățeanul de etnie romă. În scurt timp, trupele clanului mafiot organizat, s-au pus la treabă și au intrevenit pentru a-l omorî pe român.

Update 2: Sabia a fost aruncată în curtea unui vecin, dar între timp, romii au recuperat sabia și s-au făcut nevăzuți. Poliția doarme.

UPDATE 1: Suntem prezenți la fața loclului. Revenim cu detalii!

Atac în stil mafiot în cartierul buzoian Mihai Viteazul. Calanul Durac în acțiune!

Un cetățean din cartier care ne-a rugat să-i păstrăm identitatea ne-a relatat ce s-a întâmplat.

„Au sărit 14 rromi pe un român. Cristi P. îl cheamă pe român, agresorii sunt din clanul Durac. Nu știu de la ce s-au luat, ceva în legătură cu un copil.. Rromii au avut și o sabie. Au încercat să lovească cu ea. Din fericire, Cristi a reușit să fugă în curte, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. S-a sunat la 112, a a venit Poliția. Doar patru polițiști, fără Jandarmerie, nu înțeleg de ce. Rromii au continuat să amenințe cu polițiștii de față. Acum, ca să nu se întâmple ceva, au ieșit din case și românii. Vecini, oameni din cartier. Cu topoare, cu ce au găsit și ei prin curte”, ne-a relatat un cetățean din cartier.

În jurul orei 21:00, pe strada Profesorilor, un grup de aproximativ 17 persoane de etnie romă, au năvălit peste o persoană în propria locuință pentru a-l omorî.

La apelul cetățenilor din cartier, IPJ Buzău, a fost în stare să trimită doar două echipaje de polițiști, iar amenințările au continuat și după ce polițiștii au ajuns la fața locului.

Persoana amenințată, Cristian P., s-a ales cu doar câteva zgârieturi, deoarece acesta s-a baricadat în casă. Autovehiculul persoanei a fost vandalizat.

Sabia a fost dispărută, ca prin minune de membri clanului din cartierul Mihai Viteazul.

Mai mult de atât, mai mulți vecini ai persoanei în cauză au pregătit topoarele pentru a interveni dacă se va isca încă un conflict.

Poliția este depășită la acest moment, Comandantul ”doarme în bășini”, iar ofițerul de presă este dat dispărut.

Încă odată reprezentanții IPJ Buzău, ne arată pe față că legea o fac mafioții și clanurile interlope din municipiul Buzău.

În cartier se anunță un mare duel, așa că, reprezentanții poliției, poate se vor sinchisi să trimită și jandarmii.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
3 thoughts on “ATAC ÎN STIL MAFIOT! Un clan amenință cu sabia o personă! Poliția la comanda mafioților din Buzău!”
  1. Au ajung spoitorii sa comande în Mihai Viteazul…. Rusine
    Acum câțiva ani veneau de cerșeau pe la porți sa le dea lumea de mâncare
    Ar trebui puși la RESPECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *