Un bărbat eliberat condiționat a atacat cu o rangă primarul din comuna buzoiană Cătina. Totul vine în contextul în care unchiul interlopului a pierdut alegerile în 2020 și vrea să devină din nou primar la alegerile din 2024, chiar dacă depășește vârsta de 80 de ani.

Luptele politice din localitatea buzoiană Cătina au dus la gesturi extrem din partea liberalilor. După ce au pierdut alegerile din comună, liberalii din Cătina recurg la atacuri în stil mafiot asupra edilului, fiind singura șansă de-al înlătura pe edil de la cârma administrației locale.

Bărbatul a deschis portbagajul, a luat o rangă și i-a spart geamul autoturismului condus de primar.

Bărbatul se numește Andronescu Alexandru, se prezintă ca om de afaceri. Este cunoscut faptul că este unul dintre oamenii de bază ai liberalilor buzoieni Țiclea și Gabriel Avramescu.

Bărbatul a fost lăsat în libertatea, iar edilul se teme la acest moment de siguranța sa și a familiei sale.

„Incidentul s-a petrecut în jurul 22:40. Un localnic din Cătina, în vârstă de 42 de, se deplasa cu autoturismul pe DJ102L, iar un bărbat de 46 de ani din Prahova i-a fisurat geamul mașinii cu o cheie metalică. În urma unei analize cu procurorul de caz a dispus deschiderea unui dosar penal pentru distrugere”, anunță IPJ Buzău.

Implicat în moartea tinerei de pe Lacul Snagov?

Moarte suspectă pe lacul Snagov! Exsită suspiciuni că un bărbat certat cu legea ar fi înscenat această tragedie fostei iubite pentru că era paravanul unor afaceri dubioase.

O tânără de 27 de ani a murit noaptea trecută, după o plimbare cu skijet-ul. Fata şi-a luat la plimbare o prietenă şi, la un moment dat, s-au dezechilibrat şi au căut în apele reci ale lacului. Doar cea din urmă a fost salvată. Tinerele se aflau la o petrecere organizată la un club nautic, care nu avea niciun fel de autorizaţie. 

Petrecerea de pe pontonul fostei terase „El Capitan”, de pe malul lacului Snagov, a început încă de vineri după amiază. În imaginile postate de invitaţi pe Instagram se vede cum majoritatea socializează pe muzică live de saxofon, în timp ce unii practică sporturi nautice.

S-a aruncat în fața mașinii conduse de edil

Iubitul fetei moarte în Lacul Snagov este un maestru al înscenărilor. În urmă cu câteva luni a înscenat accidentul unui primar dintr-o comună din Buzău. Printre altele, acesta este nepotul fostului primar liberal din comuna Cătina.

„Justițiarul liberal” din comuna Cătina – jud. Buzău, Alexandru Andronescu este acuzat că a pus la cale mai multe înscenări.

În primul caz, în luna februarie a.c. s-a aruncat în fața mașinii conduse de edil pentru a-i crea probleme penale, astfel încât să nu mai poată să dețină funcția și să nu mai poată să candideze în 2024 la alegerile locale, drept pentru care unchiul său, fost primar PNL, să poată reveni din nou la butoanele primăriei.

Edilul s-a ales cu autoturismul zgâriat și cu oglinda ruptă, fapt pentru care a depus plângere împotriva bărbatului pentru distrugere.

Primarul le-a făcut plângere și polițiștilor care au fost prezenți la fața locului, pentru că i-au pus fiola de peste 20 de ori, rezultatul fiind zero la toate testările. Există bănuiala că polițiștii respectivi ar fi fost parte în înscenarea bărbatului.

În timp ce primarul îl acuză pe bărbat că s-a aruncat intenționat în fața mașinii sale, persoana în cauză se „scuză” că de frică a făcut 2-3 pași în fața autoturismului condus de primar.

,,A fost o fracțiune de secundă, când m-am întors într-o parte, n-am știut, pentru că asta este instinctul… când am auzit acceleratul m-am întors. Vă dați seama cu ce viteză a demarat?”, a spus bărbatul.

Andronescu Alexandru fost eliberat condiționat din pușcărie

Bărbatul a fost condamnat în trecut la închisoare pentru conducea unui autoturism sub influența alcoolului și fără permis.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *