Liga Elevilor Meseriași, prima asociație care reprezintă interesele elevilor din IPT derulează un nou proiect denumit “De meserie, nu de mântuială”, pentru îmbunătățirea învățământului profesional și tehnic buzoian.
Liga Elevilor Meseriași, primul grup de inițiativă din învățământul profesional și tehnic, care a devenit în urmă cu doi ani o asociație, a reușit să obțină o finanțare în valoare de 49980,98 euro pentru organizarea unui nou proiect, intitulat “De meserie, nu de mântuială” cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Scopul proiectului perfecționarea educației civice și motivației pentru educație în rândul a 250 de elevi din 6 licee tehnologice și profesionale din județul Buzău, în vederea creșterii stimei de sine și a capacității acestora pentru a deveni cetățeni activi în comunitate, mobilizarea și susținerea participării active a 40 de elevi din 6 licee din învățământul tehnic și profesional în activități civice în vederea rezolvării unor probleme locale, relevante pentru nevoile învățământului tehnologic și profesional sau pentru comunitate în general.
Obiectivul principal îl constituie creșterea nivelului de informare privind proiectele și bunele practici LEM în rândul celor peste 5000 de elevi din IPTBuzău, în vederea stimulării interesului elevilor pentru participarea cetățenească în activități civice și al creșterii prestigiului meseriilor.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *