Ne-am săturat de minciunile și promisiunile gogonate ale politicienilor! La aproape un an de la promisiunile că DJ102F se va asfalta, drumul arată dezastros.

În 20 aprilie 2021 publicam un reportaj privind starea dezastruoasă a drumului DJ102F, iar la doar câteva zile, mai marii județului au dat directivă să se asfalteze cu pământ, care ulterior s-a transformat în noroi.

L-am contact imediat pe președintele CJ – Petre Emanoil Neagu. Acesta nu a contestat faptul că s-a peticit cu puțin pământ, ci că pozele nu sunt foarte actuale, ci cu câteva sătpămâni în urmă. Totuși, șeful de la CJ a promis că drumul județean se va asfalta.

Situația din teren e acceași, mult noroi, iar cei care se aventurează cu autoturisme fără 4X4, drumul devine un adevărat Dakar Rally.

Rămâne de văzut dacă domnul Neagu se va apuca de asfaltat drumurile din județ cu câteva luni înainte de alegeri sau dacă ne va mai amăgi încă 4 ani că într-o bună zi vom circula pe asfalt.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *