La Spitalul de Psihiatrie din Craiova a izbucnit, luni seara, un incendiu. Trei cadre medicale au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au sărit de la etajul 1 al clădirii şi au suferit fracturi la membrele inferioare, iar alte zeci de persoane au fost evacuate, relatează Digi24.ro.

Potrivit informaţiilor furnizate de conducerea unităţii spitaliceşti, incendiul ar fi fost provocat de o pacientă care avea o brichetă și a dat foc la o saltea Flăcările ar fi izbucnit într-o rezerva şi apoi s-au extins la alte două încăperi. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, iar trei medici de gardă, aflaţi deasupra rezervelor care au luat foc, s-au speriat şi au sărit pe geam.

„Incendiul a fost lichidat. 18 persoane s-au autoevacuat, iar una a fost evacuată de către salvatorii ajunşi la faţa locului. Sunt şi trei victime din rândul cadrelor medicale care se aflau la etajul 1 al clădirii şi panicându-se au sărit pe geam. Acestea au suferit fracturi şi au fost trimise la Spitalul din Craiova pentru mai multe investigaţii. A ars lenjeria de pat şi s-a deteriorat zugrăveala din acea încăpere. Fum a fost din cauza saltelei şi pardoselei din încăpere. Nimeni nu a inhalat fum, pacienţii sunt în stare foarte bună, s-au autoevacuat, nimeni nu a avut nevoie de oxigen”, a precizat reprezentantul ISU Dolj pentru Dig24.

Două autospeciale chemate la Spitalul de Psihiatrie din Craiova au greşit adresa

Atunci când s-a dat apelul, au fost trimise spre spital mai multe autospeciale. Însă, două ambulanțe au greșit adresa și au mers la Spitalul de Pediatrie, informează Impact.ro

Sursa foto – Playtech.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *