Revenire: Victima surprinsa de incendiul din aceasta dimineața a fost extrasa din incinta incendiata de către polițiștii din dispozitivul de ordine și siguranță publică primul echipaj de intervenție sosit la fața locului. Aceasta a fost extrasa, iar ulterior predata echipajului S.M.U.R.D.

In aceasta dimineața, in jurul orei 8, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament de pe raza municipiului Buzău.
Incendiul s-a manifestat cu degajari mari de fum, la nivelul bucătăriei, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

La momentul sosirii la fața locului, salvatorii au identificat în interiorul apartamentului o persoana de sex feminin in vârstă de 91 de ani, ce a fost evacuata și ulterior evaluata medical de către echipajul Serviciului de Ambulanță Judetean prezent la fața locului.
La finalul intervenției a fost stabilit ca, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei candele nesupravegheate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *