Muncitorii care lucrează deja la reabilitarea clădirii Colegiului ”Mihai Eminescu” vor primi ajutoare din străinătate, pentru execuţia lucrărilor din interior. Este vorba despre un lot de constructori din Vietnam şi India care vor ajunge pe şantier până la sfârşitul acestei luni.

Citeste mai mult: adev.ro/pzdm27

Sute de tone de moloz au fost scoase deja din sălile de clasă şi de pe holurile unităţii.  Pentru continuarea într-un ritm mai alert a lucrărilor, constructorul, o firmă din Bucureşti, va angaja mână de lucru din străinătate.  Spre sfârşitul lunii, mai mulţi vietnamezi şi indieni vor munci în clădire. Pentru ei, au fost amenajate dormitoare, vestiare şi o bucătărie în fostul laborator de informatică al liceului. Proiectul de reabilitare a clădirii Colegiului Eminescu este finanţat din fonduri guvernamentale, cu aproape 6 milioane de euro. Lucrările ar urma să se finalizeze în primăvara anului 2021.

Citeste mai mult: adev.ro/pzdm27

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Apostu:Mâine vin 30 de indieni. Muncitori vietnamezi şi indieni vor lucra la reabilitarea clădirii Colegiului Naţional “Mihai Eminescu””
  1. Cum se vaită străinii ca vin românii si nu pot munci pe salariu bun din cauza lor..acum vine si randul nostru sa ne vaitam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *