Incendiu la un apartament din mun. Buzău, în cartierul Micro 14. S-a anunțat că iese fum pe casa scării, nu se știe dacă e cineva în locuință. La fața locului se află două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Update:,,Casa scării este inundata cu fum, în prezent se acționează pentru evacuarea blocului de locuințe. Între timp s-a identificat focarul, ce este situat în dormitorul apartamentului cu pricina, în jurul unor lumânări. A ars mobila din jurul acestora, degajand cantități mari de fum. Incendiul este localizat și se lucrează la lichidare. Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane, iar uneia ii este acordat prim ajutor medical. Proprietarul s-a autevacuat pana la sosirea pompierilor.”- informare ISU Buzău.

UPDATE 18:20 – ,,Incendiul este lichidat, pompierii acționează în continuare la evacuarea fumului.”- informare ISU Buzău.

UPDATE 18:30 – ,,Pana acum 2 persoane au necesitat ajutor medical fiind intoxicate cu fum.”- informare ISU Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *