„În ziua de 19 august a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzău spre Ploiești, o șoferiță de 32 de ani din Berca, ar fi schimbat direcției de deplasare cu intenția de a acroșa un motociclist de 29 de ani, care conducea o autospecială de Poliție și care se deplasa în același sens. În urma impactului motocicleta a ricoșat într-un alt autoturism și a luat foc.

Din primele cercetari a reieșit că polițistul, aflat în serviciu, efectuase anterior semnal de oprire către șoferiță, semnal pe care aceasta nu l-a respectat. Mai mult, şoferiţa l-a acroșat cu autoturismul și după producerea accidentului, a părăsit locul faptei, continuându-și deplasarea pe direcția Buzău-Ploiești.

Accidentul s-a soldat cu rănirea polițistului, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativa de omor sub forma ultrajului si părăsirea locului accidentului, șoferița fiind reținută pentru 24 de ore. Conducatoarea auto urmeaza a fi prezentată instanței in cursul acestei zile pentru a diapune cu privire la măsura preventivă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Cine este soferița care a produs accidentul și care sunt cauzele reale?

Aflăm din surse apropiate IPJ Buzău că femeia – ninja care a încercat să îl omoare pe polițistul Adrian Popa este Anda Vlădescu, un nume deloc străin cercului intim de cunoștințe ale președintelui PSD Marcel Ciolacu.

Fost membru al celebrei „pepiniere” de tinere „modele” Gaby Models, societate aflată în trecut în centrul scandalurilor sexuale de la vârful PSD Buzău, Anda Ioana Vlădescu a urcat rapid în grațiile lui Ciolacu după anul 2010, când se pare că a și început o relație fierbinte între cei doi.
După ce Ciolacu s-a mutat la București, odată cu obținerea funcției de președinte interimar al PSD, Anda Vlădescu face și ea același lucru. În 19 iunie se mută în Voluntari și, ca lucrurile să fie solide, în 30 iunie începe deja să lucreze la… RAPPS! Credeți că e vreo legătură cu faptul că era iubita lui Ciolacu?!

Anda Vlădescu a fost reținută 24 de ore în urma tentativei de omor asupra polițistului buzoian care își făcea datoria. Parchetul instrumentează acum cazul. Suntem curioși dacă relațiile de prietenie dintre Ciolacu și șefia Parchetului din Buzău nu se lasă cu iertarea de păcate a Andei Vlădescu.

Sursa – Mizerabilii din Buzău

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Apar noi detalii în cazul polițistului accidentat. Vezi comunicatul Poliției și informații despre șoferiță”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *