Apă neagră la robinetele multor buzoieni.

Încă de miercuri seară au apărut probleme în mai multe cartiere ale orașului. Și joi dimineață, lucrurile stau la fel. Apa care curge în oraș, în multe dintre cartiere e neagră precum cafeaua și nu poate fi folosită la nimic.

Problemele sunt consecința unor  lucrări de amploare pe care le-au desfășurat noaptea trecută muncitorii de la Compania de Apă. Este vorba despre înlocuirea unei părți din conducta magistrală ce alimentează cu apă potabilă întregul cartier Micro 14. Lucrările au început la ora 19.00 și s-au desfășurat pe tot parcursul nopții, până dimineața, timp în care buzoienii din zona Micro 14 nu au avut apă deloc iar în restul cartierelor, în multe zone, apa a curs neagră, potrivit sansanews.ro.

,,Noi am avut miercuri noapte, de la ora 19.00 si până ieri dimineață, în jurul orei 6.00, o intervenție pentru înlocuirea unei porțiuni din conducta magistrală din Micro 14. Rețeaua de distribuție a orașului e în sistem inelar iar când o porțiune este scoasă din uz se inversează sensul de circulație al apei în rețea și pot apărea astfel de efecte. Noi am monitorizat situația iar acolo unde s-a înregistrat acest efect, vom acorda discount de 30 la sută pentru volumul de apă care a fost consumat în acel interval orar”, a declarat directorul Companiei de Apă, Simona Săvulescu.

 Lucrările s-au finalizat, însă apa tot nu e bună de consum ori de folosit în treburile casnice.

Responsabilii Companiei de Apă speră ca situația să intre în normal în jurul orei 10.00-10.30.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *